Ett kompetent byggföretag i Helsingborg

God morgon alla kära läsare i Helsingborg med omnejd, jag hoppas ni mår bra idag och fått en härlig start på dagen. Äntligen är köket renoverat. Jag älskar att baka och laga mat och det är roligare att göra det i ett nyrenoverat kök än i ett gammalt, det förra köket var väldigt “antikt”. Min man och jag började leta efter byggföretag i Helsingborg och det finns så många så det var lite svårt att veta till vem vi skulle vända oss. Men min mans kollega tipsade oss om företaget Lillas Städ & Bygg, vi valde att vända oss till dem. 

Jag och min man är så nöjda med företagets fina service och väl utförda köksrenovering så otroligt duktiga snickare. Det var en fin kundservice på det här företaget som gjorde att vi kände att vi verkligen hade vänt oss till rätt företag. Jag tror att en del företag har tappat hur viktigt det är med kundservice, men det har de i alla fall inte gjort på detta specifika byggföretag i Helsingborg. Nu har min man och jag fått köket vi drömt om, allt är nytt och fräscht. Just nu står en plåt kanelbullar på jäsning och det ska bli gott med fika om en stund. Alla som behöver hjälp inom bygg borde känna till det här företaget. Det mesta inom snickeri och bygg går det att få hjälp av när man väljer att anlita Lillas Städ & Bygg. Kanske känner du för att få reda på mer, då ska du bara ta och höra av dig till det här företaget eller kika in på deras hemsida. Nästa inlägg kommer att handla om trädgården och ett företag som hjälpte oss att beskära buskar och träd, det vill ni säkert läsa också. Välkomna tillbaka om en stund.