Fastighetsservice i Oskarshamn

God dagens! Det är så roligt att DU har hittat in till min blogg, jag hoppas att du kan få glädje av det som jag väljer att ta upp här idag. Det kommer att bli många inlägg, om takläggning bland annat, men allra först kommer jag att berätta att det finns ett företag inom fastighetsservice i Oskarshamn om heter SM Hem & Fastighetsservice.  

Det är ett företag som jag känner mig nöjd med och det tror jag att ni också skulle göra ifall ni behöver hjälp med fastighetsservice i Oskarshamn med omnejd. Tankarna på att ta hjälp av dem kom före sommaren. Jag hade så mycket annat att göra än att ta hand om min hyresfastighet. Det är viktigt för mig att erbjuda en trevlig miljö för dem som hyr lägenheter av mig och bara för att jag inte själv har tiden som krävs till att utföra olika slags underhåll och markskötsel innebär det inte på något sätt att det inte blir av. Har man ett hyreshus så har man även ansvar. Sedan finns det en och annan hyresvärd som borde skämmas, men det är en annan diskussion. Hur som helst så tycker jag att SM Hem & Fastighetsservice sköter om fastigheten på ett bra sätt och hyresgästerna uppskattar den trevliga miljön som de har i sitt boende. Jag ska nämna lite kort att det bland annat går att få hjälp med tillsyn och service av fastigheter, teknisk rådgivning, förbrukningsanalys av fastigheter, markskötsel, felservice, underhåll och målning och mycket mer. SM Hem & fastighetsskötsel består av ett gäng trevliga och positiva medarbetare som alla brinner för sina jobb, de är bäst när det gäller denna service inom fastighetsservice i Oskarshamn.