Jag har fått nya hängrännor

God kväll, god kväll och välkomna till bloggen och till dagens sista inlägg. Jag ska skriva klart det här inlägget, sedan ta och krypa ner i sängen. Jag hoppas att ni haft en bra dag och att ni ser fram mot helgen, det är fredag imorgon. Det är en del av er som har frågat mig om olika saker som haft med renoveringen av mitt hus att göra. Jag har därför skrivit många inlägg om hantverkare som ni ville få tips på, idag ska det handla om en plåtslagare i Lund som fixade iordning nya hängrännor.  

Det är viktigt att även involvera plåtslagare vid projekt som rör bygg eller renovering. När min husfasad renoverades behöves det även nya stuprör och hängrännor och till detta jobb anlitade jag ett företag som heter Ri Bleck & Plåt AB. Jag visste att det här företaget är ett bra företag att vända sig till för min brorsa och hans fru hade anlitat dem tidigare, och jag hade själv fått se resultatet efter att Ri Bleck & Plåt AB varit hos dem. Jag kände mig trygg i att anlita just dem och inte någon annan plåtslagare i Lund med omnejd. Jag är tacksam över hjälpen som jag fått och att det dessutom blev så fint. Det är även viktigt med det estetiska när det gäller plåt, givetvis ska det vara funktionellt, men denne plåtslagare i Lund som var här såg även till så att dessa detaljer på huset blev snygga och tilltalande. Dem som jobbar på Ri Bleck & Plåt AB är erfarna och kunniga och det gör att dem som vänder sig dit kan vara trygga i att få den hjälp som de behöver. Kvalitet, lång hållbarhet, estetik och modern finess är vad som präglar Ri Bleck & Plåt AB som företag.