Utbyggnation av huset i Norrköping

Lystring mina följare!

Jag har äntligen fått mitt hus utbyggt och nu tänker jag berätta för er hur det blev. I somras så fick vi ett litet nytillskott här i familjen, våran son blev storebror till en liten flicka. Efter lite diskussioner mellan mig och min fru kom vi fram till att vi förmodligen kommer behöva bygga ut huset för att barnen så småningom ska få varsitt rum. Jag kontaktade ett byggföretag här i Norrköping och berättade om vår situation och tillsammans kom vi fram till en lösning som såg ut bra ut. Byggföretaget heter Robert Kiziewicz Byggfirma och de erbjöd sig att påbörja bygget redan någon vecka efter det att vi hade varit i kontakt. Innan hade vi 4 rum och ett kök i huset, ett rum för sonen, ett kontor, vardagsrum och ett sovrum för mig och frun. Först tänkte vi att det räckte med att bara bygga till ett nytt sovrum men efter lite överläggande så kom vi fram till att vi lika gärna kunde addera ett till badrum till huset, så sammanlagt var de två rum som skulle tillkomma.

I förrgår så lämnade vårat byggföretag huset och vi tackade för ett väl utfört arbete genom att bjuda på lunch. Det enda som behöver göras nu är att måla utbyggnaden utvändigt så att det får samma färg som resten av huset, men det ordnar jag på egen hand. Vi kommer att ta det nya sovrummet och låta sonen ta vårat gamla så att våran dotter kan ta hans gamla rum, det känns som en bra början med tanke på att våran son börjar komma upp i åldern där han är i behov av ett större rum. Med det nya rummet så får jag ett sovrum på hela 40kvm och med ett eget badrum, det mina vänner är inte illa. Nu måste jag kila iväg för det börjar ropas efter mat här i bakgrunden!